AmericanWay

Om livet på, utanför, och runt National Personal Traning Institute Orlando

Och världens godaste protein tillskott smak är..

Kategori: Mat

Testade en ny proteinsmak igår så ja tänkte passa på och hissa & dissa div smaker man provat på genom årens lopp. Nu har iof FG mer eller mindre revolutionerat proteinmarknaden med alla sina nya smakar på senaste tiden, och dessa har ja tyvärr inte hunnit ta mig an än.

  1. Exotic (Gymvaruhuset): Smakar som multivitamin juice och är till skillnad fr dom flesta bäst me vatten 
  2. Jordgubb: Klassiskern som alltid levererar och inte går att tröttna på.
  3. Cappucino (GG): Måste blandas med mjölk men är oslagbar tsm med en ostmacka på morgonen!
  4. Päronsplitt (MM): Som att dricka päronsplitt glass. Dock välidgt hög "bli trött på snabbt faktor"
  5. Strawberry Youghrt (GG): I princip identiskt med vanlig jordgubb, och den är ju god såatte
  6. Hallon: Också en klassiker som alltid levererar.
  7. Vanilj: Väldigt beroende på märke men är oftast god och ska drickas med mjölk

Under strecket har vi..

  1. BlueberryVanilla (Strength): Godare än den låter, men alldeles för söt
  2. Cookies&Cream (GG): Smakar ungefär som Nogger. Tröttna dock extremt fort. Bra o blanda i kvarg!
  3. Mintchocklad (GG): Var god dom 2 första gångerna, sen va den bara olidligt rakt igenom.
  4. Bananchocklad: Dricker hellre vanliog chocklad o äter bananbredvid om vi säger så
  5. Chocklad casein (MM): Inte smakmässigt vidrig men konsistensen på caseinprotein är fruktansvärd.

 

Ja tröttnar väldigt snabbt så ja försöker alltid ha 2-3 olika smaker hemma som man kan gå runt på även fast ja långt ifrån äter proteintillskott varje.

Bild fr gårdagens på Olearys som att få in går att få "rak" Klassikern.Boston celtic fick ge vika för cesarsallad, helt galet.

1MoreRep

Kategori:

Gymmet jag går på  har börjat anamma Cross-fit på sistone,ja vet att dom är sjukt långt efter men på vissa ställen tar de uppenbarligen längre tid innan trender sätter sig. Var själv "mitt i smeten" när crossfiten slog igenom stort  i STHLM hösten 2011 för ja jobbade på F&S Kungsholmen då. Carl Dyall och Hannes Heins ake 2a på SM dom 2 senaste åren gick där med sitt crew CrossfitNordic så ja följde dom väldigt intensivt och tränade några gånger med dom. Var väldigt häftigt att se hans utveckling för den va verkligen enorm. Tyvärr klarade min rygg i det skicket den va i då inte riktigt av den typen av träning, så sedan dess har de inte blivit nån mer crossfit inspirerad träning.

 

Men åter till ämnet, varje vecka har dom iaf www.formvisborg.se en egen WOD man kan köra och jämföra sig med andra medlemmar.

Denna vecka var det *80 trx pull-ups * 80 pushups * 80 squats * 80 situps på tid. En tjej på jobbet som tränar galet mycket berättade att hon hade de gjort på 11.30 min, självklart så slog de slint i vinnarskallen direkt när hon sa de och ja va tvungen och testa.

 

( Bilden ja lovade er på årets första somamroutfit köp Tshirten är som ni ser där emot inte på  )

Som vanligt överskattade ja min förmåga gällande högintensiv träning och satt målet på 10 min blankt. Tyvärr dog min mp3 som ja tog tid med men jag fick ca 13-14 min. Dock ska de sägas att ja va väldigt strikt i pullupsen och förlorade fömodligen en hel del tid där., Annars var den största chocken hur jobbigt 80 pullups kunde va. Tänkte att ja kör ju lätt 4x20, och visst första 20 flög ja upp. Sen blev de bara 10 st. Och efter de orkade ja bara göra 5-7 st åt gången hela vägen upp till 80. FML vilket tryck ja hade i hela överkroppen efter det.

Då det här egentligen skulle va ett benpass varé bara att gå på dom efter, och de kan ja lova att ja gjorde. Brukar vanlgitvis spring en halvtimme efter men de gick verkligen inte. Va så trött i benen som dom bar mej inte, blev bara 1 km nerjoggning sen stretching till 1000. Ida har ja faktisk för ovanlighetens skullet lite träningsvärk, + i taket .)

 

Nu blir det El Claiscó på Olearys, buken ska få sitt !

<3 3lau Haus

Kategori: Musik

Den här mixen förgyllde nyårsafton och har även gjort succe på löpbandet. Hundra procentig partystarter så lyssning sker på egen risk!http://m.soundcloud.com/3lau/3lau-haus-9-nye-2013 Tror den här mannen kommer bli riktigt stor inom en snar framtid!Kom bara 1 timma för tidigt till jobbet idag så de va ju ett fall framåt jämfört med 3 st förrförra måndagen,haha. Hatar att de allti sker på måndagar när man e som tröttast o behöver sova mest.Unnade mej 2 kotletter a 200g och crisscut fries som ja tyckte ja va värd efter 10h jobb. finner inte ord för hur mkt ja älskar crisscut och curly fries. Har ni inte testat de är de garanterat nått ja kan rekommendera. Serveras som substitut på i princip på alla snabbmatsställen i USA. Gudomligt!

24/7 Futsal

Kategori:

Ännu en helg till ända, sitter utpumpad och ser på dom sista finalmatcherna. Kroppen har fått sitt i helgen trots att man bangade ur o blåste av spelandet. Kände att min kropp inte skulle kunna prestera de ja vill o begär kl 05 på morronen/natten.
Igår blev det iaf bröst och axlar följt av 6km löpning alldeles för många kakor o 3 koppar kaffe på födelsedagskalaset. Kaffe va dock mer än välbehövligt för att orka o stå o se fotboll till 02.30.


Har inte varit i mitt piggaste skick idag men ett rygg och nackpass stod på schemat o följdes av 30 min PW me lutning 6 på löpbandet. Värken i mina ben just nu är inte av guds nåde kan ja säga. Kände i benhinnorna efter 1 km löp att de inte var aktuellt o springa idag också.

Kommer bjuda på en 30 min mix imorgon som gör att man totalt plöjer sönder löpbandet,helt fantastisk!

Massa paket = Lilla julafton

Kategori:

Har inte mindre än 3 paket liggandes på posten så de är Lilla julafton idag tydligen. Tyvärr har jag så mycke o göra så jag hinner inte hämta ut dom idag så ja får ”fira” imorgon istället. Ett av paketen innehåller en sommar outfit bestående av skjorta, shorts, t-shirt, tygskor och solglasögon ( ni ska få se inom snar framtid)

 

Hur upptagen tror han att han är då tänker du..

JO de är så här att den här ”härliga” fredagen börjades med 1 timmes övertid, dvs ja började kl 7 istället för kl 8 som oftast annars för att ha en genomgång av den nya chatt tjänsten som ska lanseras. Den förlorade timmen sömn kommer innebär att jag kommer däcka ytterligare några nanosekunder tidigare när jag kommer hem sen vi halv 6. Sen kommer ja vakna för att fylla buken innan de blir  fotboll fr 22.30- obestämd tid.

 

Och så lär den här helgen se ut: äta, träna, se fotboll, sova, äta, träna , se fotboll där i mellan tänkte ja klämma in  en födelsedagsfest och lite tillhörande presentshopping.

 

FYI

Fattar inte hur jag kan va så gaaaalet svag i benen och samtidigt kunna träna dom så hårt utan att få träningsvärk.

Igår blev det Knäböj, benpress, utfall, benspark, lårcurl, 4 set på samtliga med  7-18 rep. Efter de sprang jag 2,5 km och cyklade 5 km som ner varvning. Äter Kreatin nu vilket verkar innebära att jag kan träna hur mycket som helst utan någon nämnvärd träningsvärk oavsett muskelgrupp. Det gör mig nästan frustrerad för ja älskar och ha träningsvärk, iaf i ”normal” form. Haha

 

Dagens lunch, som garanterat var godare än den såg ut. Curry köttgryta me ananas och banan

"Hen dog av sockeröverdos"

Kategori: Mat

 
Hur länge tror ni det dröjer innan vi får se en sådan löpsedel?

 

Känt mig väldigt hängig dom 2 senaste dagarna så därför passade jag på att unna
mig lite extra vitaminer när jag var och handlade igår. Älskar verkligen frukt och keso,
synd bara att keso är så dyrt annars hade ja lätt ätit minst 500 gr om dagen,
men Arla ska väll ha sitt antagligen.. Tycker dessutom att keso mättar otroligt
bra jämfört med kvarg eller kesella som alla tror det heter, men det är bara Arlas "egna varuprodukt" som heter. På tal om mejeriprodukter med mycket protein in i så
passade jag på att köpa hem Valio "proteinyoughurt" då de va
extrapris på dom. Fick bli naturell smak då den smaksatta i vanlig ordning var
fullproppad med socker och hade näringsvärde  per 100 ml var 65kcal 7g protein 7,6 g socker,
att jämföar med den naturella per 100 ml 45 kcal 7,6 protein 2g socker.

 

 

Förstår inte varför de ska proppas i så jävla mycket socker i allting?!

Det som anses som "normal sött" nu är ju garanterat mer socker i än va de va i godiset för 40 år sedan..

Flingor och musli är ju ett perfekt exempel på detta, vissa består ju av upp till 30% socker, och denna skit sitter ovetande folk utan kunskap o slevar i sig till frukost, ofattbart!. "Skyr" är ett annat bra exepel på en produkt som helt i onödan är fullspäckad med socker.Får tacka producenter som Paulúns, Frebaco mfl att ni finns och gör så att även vi som bryr oss om vad vi stoppar i oss kan äta vissa livsmedel. Att köpa en produkt utan socker/dextros i dagens läge är ju nästan helt omöjligt, de finns så mycket olika lagar och regler om allting men tillsatser de kan man tydligen få ha i hur mycke man vill i princip. E listan på vissa produkter är ju längre än alfabetet ffs!

 

 

 

 

 

La mig Under nålen

Kategori: Livet

Tog min tatueringsoskuld igår, och som vanligt när man ska göra något så är det under kaotiska omständigheter. De tog nämligen en timme att få igång maskinen vilket gjorde att vi började kl 13.30 och 13.45 skulle ja åka till fotbollsträningen. Är ingen expert på området men stress och tidspress är ju sällan bra för att få att uppnå ett perfekt resultat oavsett vad man gör, så den behöver korrigeras lite i efterhand känner jag.
 
(Notera snickerskakan till vänster och den fantastiska torrfrillan man bjöd på, haha)
 
Hur ont gjorde de då? Smärtan var till att börja med inte alls som jag förväntat mig och jag tycker egentligen inte att det var nått märkvärdigt, men sen är ja också rätt smärttålig i min natur vilken är en jävla tur då man gått me kronisk ryggvärk i 6 år. MEN när man kom åt benet gjorde det desto ondare, vibrerade fan i hela skelettet och de lovar ja var en mindre angenäm känsla,usch!
 
Kanske va det denna upplevelse som gjorde att man vaknade halv 6 imorse med århundradet spänningshuvudvärk. Har prövat mig på var enda rörelseövning, volatrencreme och alvedon men den vill inte riktigt ge med sig. Tänker dock inte låta detta stopppa mig utan jag kommer att träna direkt efter jobbet kl 17 som planerat,inge snack! Sen hur bra det kommer gå är en annan femma :)
Tänker ta till Jacked XX (http://www.mmsports.se/Jacked-Jacked-XX-Superior-Edition.html) för den brukar kunna få en pigg oavsett hur hängig man är innan!
 
 
 
 

Köper allt som inte kan köpas för pengar, för pengar

Kategori:

Verkar ha fastnat i Spenderarbyxorna eller rättare sagt spenderarlångkallingarna, pengarna bara rullar iväg så därför kändes överstående citat från Maskinen passande.
En del bränner man på sånt som man "Måste" köpa (t,ex en ny resväska för 1499:-), en del på helt onödiga saker som nya data,spelkontroll och spel.  
 
 
Har en hatkärlek till pengar, älskar att tjäna och ha pengar men hatar att livet i allmänhet och alla ens möjligheter  i synnerhet kretsar kring pengar. Hushållen i Sverige är mer belånade än någonsin och samhällsklyftorna ökar, speciellt i storstäderna. Se på STHLM t,ex där du måste dega upp 2-2,5 mille för en helt vanlig lgh. Vem med en "vanlig" inkomst á 20k brutto har möjlighet att ens få ta ett lån i den prissklassen? Jag skulle vilja säga ingen, om man inte får hjälp av t,ex sina föräldrar. Men långt ifrån alla har ju de alternativet som en möjlighet. Även om man klarar av att amortera på ett lån i den prisklassen är de 300-350 k i kontantinsats som ska hostas upp. Samtidigt ökar materilismen år för år och man ska köpa dyra grejer bara för att ha dom vilket reulsterar i att ingen äger någonting längre utan allting är belånat eller på avbetalning t,om djur. Ett bra exempel på de va ju tjejen i lyxfällan som tagit sms lån OCH dessutom delbetalat sin katt. Där borde de kanske ringanågon klocka att man inte har råd me den kattjävlen.
 
 
Lite saker jag hunnit bränna pengar på 2013
  • Dator + HDMI kabel
  • Hyra för boende i Orlando
  • Datorväska
  • Spel och handkontroll
  • Resväska
 
 

Lack på livet

Kategori:

Måste få beklaga mig lite i efterhand. Va sjukt länge sedan ja va lika lack på livet som igår kväll. Va sådär trött ni vet så man inte orkar röra sig och allting är bara jobbigt och värdelöst . Till slut masade ja mej ut o gick 30 min men då blev ja bara ännu mer förbannad pga blåsten. Så de va bara o gå o lägga sig halv 11 och be och prisa gudarna att man fick va ledi idag o skulle få va piggare. (va min tur att bjuda på fika men de va knappt någon som åt,otacksamma jävlar!)



Och tänk va sömn kan göra,idag va energin tillbaka så ja började dagen me att SVEPA en PWO ( Scitec Big Bang), väcka upp grannarna med Avicii och Nicky Romeros nya superhit och tagga för träning.

Efter de rullade bilen igenom besiktningen med blankt papper, de va man såklart tvungen o fira. Så jag slog på stort o firade svennebanan style med fredagsTacos!


Kvällen kommer tillbringas i en kall,svettig, illaluktande ishall. Men va gör man inte för att träffa en gammal bff som numer är mästerkock och kungabröllopstårt bakare?
Att va känd o bizzy har sina fördelar, eller hur Cörre! :-)

Never ending days

Kategori:

Dagens matresurser för ännu en långdag på jobbet. 25 timmar på 2 dagar nu. Har vart så trött idag så ja lär somna mitt i föreläsningen som precis ska börja.

Vill.va.ledig.nu

Utmattad Kille.NU

Kategori:

Idag gjorde man en favorit i repris och kom till jobbet kl 8 fast man började 11. Kl 9 insåg jag mitt misstag när en kollega ville byta pass och ja kollade i schemat.

De va som o få en riktigt käftsmäll när man insåg att man skulle få äran o köra ett 12h pass. De har känts precis som en månda idag dessutom eftersom ja va ledig igår, å ni vet alla va ja tkr om måndagar. Inspirations föreläsningen imorgon kunde inte komma lägligare :-)





Va så inställd på att träna att ja inte kunde blåsa av de,så de va bara o bita ihop o köra på ändå trots marton dagen på jobbet. Så nu har man kört en 4dagars, o ja känner att ryggen o fötterna är lagom glada på mej nu så den kmr nog uppskatta 2 träningsfria dagar. Hatar o vara begränsad av min kropp,hade garanterat tränat varje dag annars!

Idrottsgalan igår va ett skämt och ja tänker inte ens lägga energi på å gå in på vad jag tyckte om vissa vinnare.

Kan man sakna någon i sin närhet?

Kategori: Livet

Kan man sakna någon/något som finns i ens närhet? Just nu känns de faktiskt så.
Har redan börjat tänkt på hur mycket jag kommer sakna Enzo när jag åkt till USA. Älskar att resa, bo, jobba och plugga utomlands men den återkommande nämnaren är just saknaden av Enzo.
 
Värst va de nog när jag bodde i Norge förra säsongen och inte träffade honom på 5 mån, vilket för övrigt är den längsta sammanhängade perioden som ja varit ifrån honom.
 
Så därför undrar jag om de är möjligt att kunna sakna något innan man lämnat det för att man är medveten om att man snart kommer göra .de. Låter lite snurrigt när ja läser de, men ja hoppas ni fattar iaf?!
Minns den dagen ja låg me honom i hans "grotta" och kom att tänka att han börjar bli lite till åren och snart kommer dö. Ångesten och rädslan för den dagen plöjde över en hänsynslöst som en ångvält.
Ska försöka att inte grotta ner mig för mycket i de nu, men tyvärr lever man ju lite efter: " Man vet inte vad man har förrens man förlorat det".
 
Några andra saker jag saknar när jag inte är "hemma"
 
 
1. Mat vanor/rutiner
2. Min ställabra säng
3. Att inte kunna ringa "fritt"
 
Mobilkamra blixten förstörde tyvärr den här bilden lite
 
 
 
 
 

5 år sedan sist

Kategori: Träning

Och nej de är inte 5 år sedan jag sist duschade,låg, bytte underkläder, rakade mig osv, utan sedan jag tränade fotboll sist.
 
Har spelat nån korpmatch och inomhus en gång under dessa 5 år så de ska bli kul, eller intressant rättare sagt och se hur lågt och långt man sjunkit i kvlaité sedan man stod på toppen av den korta karriären man hade i mitten på 2000-talet
 
Många har frågat mig varför ja utsätter mig för de här när ja vet hur ont i ryggen ja brukar få av sådana här typer av fysisk aktivit. Svaret är väll att "Foppan" som bor inom mig aldrig ger hoppet om att en dag kunna börjar spela igen och sedan kärleken till sporten som aldrig mattas givetvis.
Att jag väljer att göra det just nu är för att det om 2 veckor är en dygnetrunt inomsfotbollsturnering som pågår en hel helg som ja hoppas kunna delta i.
 
Jag tror det kommer ge sig ganska snabbt på träningen idag hurvida man kan gå från ett 5 års uppehåll till matchspel på 2v, ja det låter dömt till att misslyckas, men det är ju halva utmaningen. Den andra halvan är att kunna ta sig hem obehindrat från träning,haha :) 
 
Men det stoppar mig inte från att som vanligt ha skyhöga krav på mej själv vad gäller prestationen på plan!
Den här iaf enligt mig sinnessjukt snygga datorväskan beställde jag idag tillsammans med NFS ""The Run" och en PS3 replika kontroll. Är den bara hälften så snygg i verkligheten är jag mer än nöjd.  Känns lite tråkigt att ja knappt hunnit sanvända min nya dator bortsett fr 1 timme som ja spenderade med att ladda hem alla program man behöver, VLC, Winamp, osv. Men nu är jag ledig söndag och måndag så då ska ja testa den nya versionens HDMI kabel och koppla in den i TVn så ja kan se va den verkligen går för!

Dags att införa en ny lag

Kategori:

Tycker man ska införa en lag som tvingar alla som har ett stilla sittande jobb att gå ut och röra sig minst 20 min på lunchen.
Hur mycket allt stillasittande kostar staten varje år i sjukskrivningar osv vet jag inte men de är astronomiska summor. Bara korsryggbesvär kostade staten i Norge 15 miljarder NOK 2011. Det  är så mycket pengar så man inte ens kan förstå det.
 
Jag säger inte att 20 min promenad är lösningen på detta, men stillasittande arbete påverkar kroppen i väldigt negativt bemärkelse, vilket fler och fler numer är medvetna om. Men vad görs åt saken? Ingenting!!
Personligen jobbar jag på kontor, men pga min kassa rygg så har jag ett ståbord och sitter 1 timme på förmiddagen och 1 timme på eftermiddan. På lunchen tar jag oftast en 20-30 min promenad, även fast jag garanterat är den på hela företaget som behöver den promenaden "minst".
 
Fördelerna med den promenaden är så många så ja skulle kunna skriva ett helt A4. Man blir piggare, får igång förbränningen efter maten, får frisk luft osv osv :)
 
 
 
 
 
 
 
(Andra påbackningen på dagens lunch som var kyckling och fläskfile buffé)
 
 

Gör om och gör rätt!

Kategori:

Mitt förra inlägg blev ganska kort vilket inte riktigt va meningen,men ja skyller de helt ut på bloggappen :-)

Ja satt som sagt på infomötet ang Telias triple play tjänst som bostadsföreningen skulle rösta igenom om dom skulle ha då de har dragits fiberoptik i lägenheterna.

Kan säga att de va en av dom tråkigaste timmarna i mitt. Trots att han som presenterade tjänsten va övertydligen haglade den ena frågan dummare än den andra. Nästa gång,ge alla ett papper me all info sen får dom läsa de tills dom fattar innebörden och vad som står!



Va extra otålig eftersom ja skulle iväg oxh träna direkt efter. Känns som att man äntligen börjar återhämta sig klokt fr sjukdomen även om löpningen gick skit!

Känns inte lika skönt som vanligt me freda imorrn för ja ska jobba på lörda, 6 dagars vecka. Oh yes. Tror iof helgen kmr bli grym iaf. Träning,fotboll,träning,fotboll o fritt me mat hoppas ja :-D

Låååååång dag

Kategori:

Jaha då sänder man live fr Telias brf mötr

Ny dator = Att känna sig som 80 år

Kategori: Livet

Skriver det första inlägget från min nya dator som har Windows 8 vilket gör att ja inte fattar nånting! :)
Måste va såhär förvirrade pensionärerna känner sig när dom ska betala med kort, eller nä nu va ja orättvis men använda en mobil iaf.
 
De är appar överallt med massa onödig info om väder, ekonomi och faaan vet allt.
 
Jag är mest glad att lyckades bestämma mig för en dator överhuvudtaget för ja har haft sånn sjuk beslutsångest över vad man ska prioritera. Minne, processor eller grafik.
Blev till slut en riktigt stabil HP med helt okej grafik kort,ganska stark processor men med lite mindre minne. De kan man ju allti öka på i efterhand om man lyckas fylla om 500 gig eller vill ha mer än 4gig ram. Tangentbordet är underbart iaf o fingrarna bara flyger fram :)
 
Nej nu måste ja nörda mig lite till och försöka förstå mej på den här nya tekniken sen får man fan masa sig ut på en PW
 
 
(Bilden är tagen med datorns webkamra o blev så sanslöst ful så ja va bara tvungen o lägga upp den. Första gången ja använder WC så de kan bara bli bättre i framtiden,haha)

Aldrig mera Fitnessguru ! !

Kategori:

Satt precis och skrev ett 45 min långt inlägg om Kreatin.

 

Men eftersom bilduppladdningen/layouten/funktionliteten på deras bloggportal är lika modern som Windows 95 så forsvann allting när bilduppladdningen hängde sig.

 45 min åt helvete!

Skriver aldrig mer en RAD där igen!

 

Att jag skaffar Twitter går ut lite över mitt bloggande känner jag dessutom då jag uppdaterar där flera gånger om dagen: JiLarzon

Nyårslöften

Kategori:

Märkte idag när ja åkte bil genom stan runt 16 tiden att de va väldigt många människor(eller som ja väljer att kalla dom: Nyårslöften) som va ute och promenerade.

Förstod ganska snabbt att de va folk som försöker börja året med sina "nya" hälsosamma liv. Men är promenera den enda uppoffringen man är villig att genomföra, ja då kan man lika gärna skita i de!

Ska man bryta ett beteende, eller ett mönster måste man rannsaka sig själv ordentligt, inte bara slänga ur sej nått på nyårsafton vid middan.

Tippar på att 90% av alla "hälsosammare liv" nyårslöften bryts inom 3 månader.

Men fram tills dess får ni stå ut med att dom fyller upp era gym, går i flock på trottoarerna, viftar med skidstavar och blockerar grönsaks avd i affären.


Ja va inte värd de någonstans.



Calvados och jalapeno marinerad fläskfile med potatisgratäng och avacodo/fetaost sallad.

Va Twitter ?!

Kategori:

Fick precis frågan av en tjej som jag följde henne på Twitter.
Nej sa jag ja har inte ens Twitter. Så ja går in o reggar ett konto,märker att namnet ja vill ha är upptaget och blir lack. Väljer ett annat namn.

Söker upp tjejens konto. klickar på nått så ja får fram fler personer hon känner. Och VIPS där står namnet ja försökte ta.

Tydligen hade ja redan ett konto som ja har 0 minne av att ja skaffat. JiLarzon.

Följer Martin Mutumba gör ja tydligen också.
Fattar ingenting o känner mej som 80 bast

NyårsKrönika

Kategori:

ÅRETS

Låt: Alesso och Dirty South - City Of dreams. Ren magi från början till slut

Högtid: Påsk. Trots det varma vädret i Trysil var de en 5-dar blöt fest som mest liknande en enda lång Finlandskryssning

Skiva: Petra Marklund. Märks att geniet Jocke Berg ligger bakom många låtar, helt fantastisk skiva. NU vet man hur Kent låter i kvinnlig version.

Resa: Rivieran. Filmfestivalen i Cannes, F1 loppet i Monaco, klubbande i Nice. Starquality från början till slut!

Manliga skådespelare: Alexander Skarsgård. Killen har ju varit överallt och med alla, och är en fullblodig  90210 star.

Bottennapp: När AIK tappade guldstriden efter hemmaförlusten mot Gefle.

Konsert: David Guetta i Goa. 30+ i luften, magisk stämning och omgivning.

Film: Get the gringo. Fantastiskt film. Spec om man att har läst självbiografin av svensken som satt fängslad på samma sätt i Bolivia.

Spelning:  Maskinen på Gutekällaren. Tveklöst den bästa klubbspelningen jag sett.

Fest: Tisdagen v.29.. Afterbeach med Nause och Alesso på Kallis, följt av Adrian Lux på Burmeister. Festen som började kl 12 och aldrig riktigt ville ta slut.

Miss: Att jag sålde min biljett till Swedish House mafia

 

 

Idrottshändelse: Avslutningen på Råsunda x 2. Sista omg i Allsvenskan mot MFF och sedan Napoli i EL. Fullsatt, världsklass Tifo och enormt tryck på läktaren.

Kvinna skådespelare: Mila Kunis. Har radat upp roller i år där hon varit förhållande material deluxe, nått som även Kutcher instämmer i tydligen.

Blogg: Charles Poliquin (http://www.charlespoliquin.com/ ). Läser enbart bloggar om träning och här är mannen med mest kunskap av alla.

Onlinebutik: Netonnet. Leverar alltid snabbt och med ständigt låga priser utan ”rea hets” året runt som t,ex EG och Siba.

Plåga: PSY -Gangnam style. Beskrivning överflödig.

Serie: The Big Bang Theory: Skrattattackerna avlöser varandra och Sheldon är den ”starkaste” karaktären i serie världen just nu!

Katastrof: Stormen Sandy i USA. Fångade mig totalt o ja har aldrig tidigare följt nyheterna så intensivt och vart så förundrad över jordensmakt.

Överexponerade: Justin Bieber. Victoria Secrets va verkligen som fel forum för honom, kommer nog aldrig förstå hans storhet.

Idiot: Centerpartiet som föreslog fri invandring och avskaffad skolplikt

Fiasko: Avicii i Globen: VIP-läktar raset som skapade panik och gjorde att spelning nr 2 ställdes in. Åkte Trysil-sthlm t/r, 140 mil för ingenting.