AmericanWay

Om livet på, utanför, och runt National Personal Traning Institute Orlando

Köper allt som inte kan köpas för pengar, för pengar

Kategori:

Verkar ha fastnat i Spenderarbyxorna eller rättare sagt spenderarlångkallingarna, pengarna bara rullar iväg så därför kändes överstående citat från Maskinen passande.
En del bränner man på sånt som man "Måste" köpa (t,ex en ny resväska för 1499:-), en del på helt onödiga saker som nya data,spelkontroll och spel.  
 
 
Har en hatkärlek till pengar, älskar att tjäna och ha pengar men hatar att livet i allmänhet och alla ens möjligheter  i synnerhet kretsar kring pengar. Hushållen i Sverige är mer belånade än någonsin och samhällsklyftorna ökar, speciellt i storstäderna. Se på STHLM t,ex där du måste dega upp 2-2,5 mille för en helt vanlig lgh. Vem med en "vanlig" inkomst á 20k brutto har möjlighet att ens få ta ett lån i den prissklassen? Jag skulle vilja säga ingen, om man inte får hjälp av t,ex sina föräldrar. Men långt ifrån alla har ju de alternativet som en möjlighet. Även om man klarar av att amortera på ett lån i den prisklassen är de 300-350 k i kontantinsats som ska hostas upp. Samtidigt ökar materilismen år för år och man ska köpa dyra grejer bara för att ha dom vilket reulsterar i att ingen äger någonting längre utan allting är belånat eller på avbetalning t,om djur. Ett bra exempel på de va ju tjejen i lyxfällan som tagit sms lån OCH dessutom delbetalat sin katt. Där borde de kanske ringanågon klocka att man inte har råd me den kattjävlen.
 
 
Lite saker jag hunnit bränna pengar på 2013
  • Dator + HDMI kabel
  • Hyra för boende i Orlando
  • Datorväska
  • Spel och handkontroll
  • Resväska
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: