AmericanWay

Om livet på, utanför, och runt National Personal Traning Institute Orlando

Sliten i kroppen

Kategori:

Med risk för att låta som en 70-åring så måste ja säga att den här veckan har gått fruktansvärt fort! Men de känns också i 70 åringens kropp som är ganska sliten. Egentligen har vi inte haft speciellt tung träning bortsett från tisdagen där vi körde igenom OPT fas 5/fasen för maximal muskelstyrka och explosivitet. Kort går den ut på att man kör 1-5 reps direkt följt av 8 reps med en explosiv övning för samma muskelgrupp. Tex Rodd direkt följt av chins med "klapp". Bortsett från det har vi bara fokuserat på spotting, placering,teknik och instruktion. Även om de inte varit tung belastning har kroppen inte fått en 100% chans att återhämta sig eftersom man tränat 2 ggr om dagen.
Så va passar då bättre än att ligga sig vid poolen efter morgonpasset (8-9.30) och vila upp sig lite innan det är dags för nästa pass på NPTI 14.30. Dessutom behöver Buken få sitt nu efter att ha varit sol lös i en hel vecka!
Med i lurarna finne Emeli Sandé och hennes fulländande skiva som når ytterliggare en dimension nu när den kommit som live version, här är smakprov från min favoritlåt från skivan http://www.youtube.com/watch?v=lx3T7y5kA_U
Hann med att se andra halvlek i CL semin igår och va ska man säga? Dortmund är ett lag i orkan medvind just nu, bara att lyfta på baseball kepsen och buga de..

Kommentarer

  • D-P-K säger:

    Ryyyyysligt fin låt !

    Du kan ju extrknäcka som smärt modell sen...

    2013-04-26 | 09:36:50

Kommentera inlägget här: