AmericanWay

Om livet på, utanför, och runt National Personal Traning Institute Orlando

En ovanligt Svart dag

Kategori: Livet

Hann inte mer än vakna till kl 07.11 innan jag möttes av det fruktansvärda beskedet via sms. Kastade mig in på AB för att följa den livesända presskonferansen och försöka smälta och förstå vad som hade hänt. 
 
Än en gång önskar jag att att ja kunde vara på plats i Sthlm. Men till skillnad från annars är det inte för att heja fram laget och ta del av den underbara stämmningen på Friends, utan för att kunna gå till Karlberg och visa min uppskattning och stötta laget.
Ja kan inte för mitt liv föreställa mig hur det känns för Ivans gravida fru. (att maken går bort var inget senario som vi gick igenom när vi hade teori för träning av gravida häromdan). Det jag vet är dock att AIK kommer göra och gör allt i sin makt för att stötta familjen. Redan nu står det klart att fansen ordnat så det kommer säljas rosor och specialgjorda tröjor utför Friends på Måndag för att hedra Ivan och där intäkterna kommer gå oavkortat till hans familj. 
 
 
Även om det här satt en trist prägel på dagen så gick vardagen vidare som vanligt, även om jag tror att många stannade till och påminndes om att inte ta någon eller något för givet. Det är väll det enda positiva med en sådan här tragedi, att man får sig en liten väckarklocka.  Tyvärr behövs en väckarklocka likt denna för dom flesta då vi lever i en allt mer materliastik samhälle där man tar allting för givet hela tiden.. Ja är själv inget undantag.
 
 
Tanken var att göra en favorit i repris med minigolf och pizzabuffé på eftermiddagen men eftersom regnet och åskan håller i sig fick vi stuva om planerna lite. Det blev istället inomhus discominigolf. Va uppmålade banor i Discobowling stuk med bluglight och massa galna färger. Kändes som man var med i någon galen hippie film när man gick runt där :). 47 slag räckte precis på håret till vinst då Lisa kom efter på 48 till dom andra 2 grabbarnas stora förtret,haha.
 
Efter fysisk aktivitet blir man ju alltid hungrig så vi åkte till Florida Mall, första gången ja va där. Åt kinesisk mat för första gången här, det va skönt att bryta av och slippa pastan :) TYvärr blev man ju inte mätt för 5 öre så man åkte på att unna sig inte mindre än 2 frozen youghurt ice överfyllda med tillbehöör i form av brownis, sås, choclatechips osv. Va nästan lika sockerstinn som efter den där 1 kg glassen ja fick i mej i Tampa,haha.
 
 

Kommentarer

  • DIDDI säger:

    Ja det är så sorgligt......
    Är som du säger, alla behöver stanna upp-få sig en
    tankeställare, Livet är skört.....
    Kramar till dig som skriver så fint o känslosamt

    2013-05-03 | 21:44:09

Kommentera inlägget här: