AmericanWay

Om livet på, utanför, och runt National Personal Traning Institute Orlando

Tillbaka i civilisationen

Kategori: Livet

 
Jag kom hem till slut och bara 23h senare är man på jobbet igen! Det gick över förväntan. Somnade som en klubbad säl efter häst sömntabletten som ja tog i samband med mellanlandningen i Kuwait.
 
De enda som felade är att Gotlandsflyg inte lyckades få med mitt bagage fr Bromma. Skulle få det hemkört med nästa flight men det hände ju inte för den blev inställt. Jävligt irriterande av 3 själ. 
1.Ja ville slå ihjäl dagen med att packa upp och tvätta allt så det var klart.
2. Det ligger 6 l sprit (Goansk rom,Fireball,Gin,Whiskey, Tequilla,Capten) i väskan som jag absolut inte vill ska gå sönder och förstöra allt annat där i.
3. Har ett rör pringles multigrain Cheesey cheddar liggandes där i som ja skulle avnjuta igår kväll med en god dip. Smaken finns ju itne i Sverige så ja tvekade aldrig en sekund på de inköpet :)
 
Roade mej istället med att ägna 45 min åt att skotta fram bilen och sopa av den. Körde sedan iväg me sommardäck för att tanka och handla hem lite mat, 98 pumpen på macken va givetvis trasig.
 
 
Men FML va halt de va, min bil är inte lättkörd med vinterdäck så nu va de verkligen nått extremt.
Ägnade "kvällen" 18-20 åt näst sista Johan Falk filmen,ruskig cliffhanger, man ville bara sätta på den sista direkt efter. Men de hände inte, istället somnade ja typ 21 och sov till 08,44 idag.
 Sen varé bara att plocka fram knyckjycken och trampa ner till jobbet.
 
Bra att man kommit in något sånär i dygnsrytmen o vardagslivet även om de känns att man bara sov 6h på 2 dygn tidigare.
 
Nej nu är det fokus på att bli av med extra fettkilon som allt ostfyllt Naanbröd skapat runt buken. Blir lite svårare med kvällspromenaderna i det här halvmeter höga slask infernot bara.. Får hoppas man håller sig frisk så man kan återgå till träningen 100% ut fram tills Jul.
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: