AmericanWay

Om livet på, utanför, och runt National Personal Traning Institute Orlando

Personalfesten

Kategori: Livet

Jag är nog en av få som faktiskt kommer ihåg vad som hände, iaf efter middagen :)
 
Först började vi med en tipspormenad på kontoret där det även serverades 3 olika typer av snitter och Champagne. (ja åt 10 snittar,haha). Ska väll kanske även nämna att de bara var min avd som hade fest och inte hela PayEx
 
Efter det blev vi körda till hemlig plats, som visade sig vara http://www.visbytraningscenter.com/index.pab
 
Där skulle vi dansa en "Shabam" klass vilket naturligtvis va mindre populärt bland killarna och även bland en del tjejer faktiskt. Personligen dräpte ja en Celsius i en svep och antog utamning och försökte göra det bästa av situationen. Under fotbollstiden fick vi träna typ aerobics pass imellanåt för att förbättre kordinationen så ja visste ungefär hur svårt de är. Benen hänger med hyfsat bra men så fort man ska kombinera me minsta lilla armrörelse då spårar huvudet ur typ o allt blir pannkaka. Försökte verkligen fokusera . Men ja är nöjd och ett 3 min långt videoklipp finns numer på Facebook som någon "vänlig" själ lagt upp vilket ja inte är fullt lika nöjd me .)
 
 
 
Efter det blev det middag med biffköttgryta och potatisgratäng. Äppel&kanel paj med riktigt vaniljsås till dessert.
Nykter och tråkig som ja var drog ja hem halv 12 för då började de spåra lite för mycke för va ja orkade med.. Kunde lika gärna stannat kvar för ja somna inte förens 3 iaf. Haft sjuka problem o sova den här veckan, är de fullmåne?
 
 
Jaja det vart iaf en soft kväll och ja är glad att ja fick mig lite cardio och har nu gått 2 pass på 3 dagar, va fan hände där liksom? Nu väntar ja bara på att kl ska bli 17 så ja får gå å träna ryggen för den älskade inte att hoppa runt hej villt som en apa på crack igår. Dieten fortsätter tills onsdag då det blir kroppsmätning. Resultaten kommer givetvis publiceras tillsammans med den tidigare mätningen som ja gjorde i början på Aug direkt efter sommarens spritmaraton. Hoppas verkligen på avsevärt mycket bättre värden!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: