Vad hände med fredagskvällen?
Ja va fan hände igår egentligen?
Inte ett skit så ja ställde mej i köket kl 19.00 likt en riktigt hemmafru å och gjorde en ”100-Müsli” :). Det är att föredra för ALLA att göra sin egen müsli istället för att köpa något färdigt skit som är sprängfyllt med socker, konserveringsmedel och kolhydrater.(kollade igenom samtliga müslis i affären igår och den enda som i princip är sockerfri är Pauluns super müsli som kostar 80 kr/kg)
Det tar max 30 min och du kan helt själv bestämma vilka godsaker du vill ha i.
Jag valde tillbehören på bilden + russin. Fiberhavregrynen ”marinerades” i en äggvita, honung och lite sirap och rostades i ugnen i 10 min.
Ja freebasar alltid och går inte efter något speciellt recept utan prövar mig fram, den här gången körde ja upplägget 100 gram av allt.
Tar ca 25 g müsli + en banan och blandar med 250 g keso och det är helt klart de mellanmål som mättar bäst för mig, står mig riktigt bra på det i upp till 3-4 timmar.