AmericanWay

Om livet på, utanför, och runt National Personal Traning Institute Orlando

4 timmar högintensiv träning

Kategori: Träning

3 träningspass på en dag, ja de är nog nytt rekord faktiskt. ca 4 timmar HIT fysiskaktivitet tar nu ut sin rätt. Jag sitter redan och sneglar på klockan trots den inte är mer än 20.34 och ja bara varit hemma knappt en timme.
Fick testa på lite nya saker idag, sk PT-band och catslides. Ja välkommnar allting som inte har med maskiner att göra. Jag älskar verkligen och träna och njuter egentligen bara, tyvärr är ju inte min kropp på samma nivå.
Den har sagt ifrån ganska många gånger idag. Men ja har kört på iaf för ja bokade in en kiropraktor timme imorrn kl 11 direkt efter morgonpasset. Helt sjukt vilken service den kiropraktorn och hans assistent har. När ja ringde idag sa dom "hallo my swedish friend. "The doctor coming in tomorrow at 4 just too see you". Men jag va snäll o sa att 11 funkar också så får ja vara oskådare på eftermiddagen TRX pass. Va min enda chans o få gå dit.
 
 
Kan inte med ord beskriva hur skönt det ska bli med helg. På lördag ska ja maxa restitutionen och bara koppla bort precis allt va träning heter. Om tiden räcker till blir det förhoppningsvis en heeeldag på Disney World om norrmännen som jobbar där leverar fribiljetterna som dom lovat :)

Kommentarer

  • Robin säger:

    Tjena,

    Jag har också tänk att åka till Orlando och utbilda mig till PT.

    Jag har några frågor som jag hoppas att du kan hjälpa mig med.

    Varför valde du NPTI och Orlando?
    Vad är det för utbildning du har valt?
    Hur trivs du? Är det något du rekommenderar?


    Svar: Ja har valt en utbildning som bara till hälften är på NPTI. Rest är på Norska. se www.activeducation.no för mer info.
    Skillnaden är vi har mer lära om anatomi och att utbildningen är 30 högskolepoäng, dvs csn berättigad. Kör du bara NPTI får du dega själv precis som på alla i sverige.

    Ja trivs bra absolut.
    John Larzon

    2013-04-06 | 19:06:57
  • Robin säger:

    Har varit inne och kollat på activeeducation.no och det ser bra ut.
    Jag ansökte till Florida så nu är det bara hoppas på det bästa.

    Tack för hjälpen!

    Svar: Härligt, vilken termin sökte du?Tror rent generellt de blir billigare och leva här på hösten för terminen nu är det så mycket som pågår. Daytona 500, spring break, marti gras, påsk osv gör att allt blir mycket dyrare har ja märkt.
    John Larzon

    2013-04-08 | 13:10:05
  • Robin säger:

    Jag sökte till hösten 2013. Känns som jag är väldigt sent ute. Men jag hoppas det finns några platser kvar.
    Okej, det kan vara bra att veta.

    2013-04-09 | 11:00:26

Kommentera inlägget här: