AmericanWay

Om livet på, utanför, och runt National Personal Traning Institute Orlando

Dinner-Cinema

Kategori: Livet

Japp det är precis som det låter, bio med middag, något som bara händer i USA på 42 utvalda platser. En av dessa platser är Disney Town som ligger i angränsning till Disneys 5 parker.

Hur går det till? Jo du köper en biljett precis som vanligt. Inne i salongen framför din gigantiska vippfotölj finns sen ett bord som går längst med hela stolsraden. Sen fungerar allt precis som på restaurang, dvs du har en servitör som endast är ett knapptryck bort och som förser dig med allt du kan önska från menyn. Temat på menyn var de klassiska sportbars stuket, dvs sånt som du lätt kan äta med händerna, hamburgare, quesedillas, nachos, tacos, men även steaks och lite asiatiskt. Utöver det kan man naturligtvis beställa drinkar, öl och klassiska biotillbehör som popcorn godis mm. Själv åt jag en grillad flatbrad macka med pommes och M&M peanut till dessert, OMG dom är mäktigt beroendeframkallande asså!

Vilken film vi såg? 42. En dokumentar om Jackie Robinsson som var den första svarta att spela baseball i MLB. Har verkligen inte förstått hur rasuppdelat det var i USA under den tidsepoken, Allt var separerat, toaletter, läktare U name it. Så ni kan själva tänka er att va den första svarta i hela ligan Som svensk är man ju inte så insatt i baseball och dom luddiga reglerna direkt, den enda tidigare erfarenheten jag själv har är en annan baseball film, Moneyball. Den tyckte jag för övrigt  var bättre än denna, även om de var väldigt intressant att få en inblick i USA på 40-50 talet.

Sammanfattningsvis kan väll säga att det var en annorlunda och rolig erfarenhet att äta och se på bio samtidigt, en soft lördag kväll helt enkelt. Sen om jag kommer göra om det vet i fan för det va ca 5 mil o köra dit. Är en hel del filmer som kommer nu under våren som man bara MÅSTE se. Google filmen med Vince Vaghn och Owen Wilson, Pain and Gain med Mark Wahlberg, Fast and the Furious 6 och sist men inte minst Hangover III. 

 

Va uppe kl 9 imorse i sedvanlig söndasanda och kollade Åtvid-AIK, helvette vilken dålig match!! AIK har stora problem sista 3 delen, dom får nästan ingen utdelning alls på alls bollrull. Hoppas verkligen på en uppryckning till hemma matchen mot Malmö! Vågar man hoppas på över 25k åskadare? Redan över 17k biljetter sålde iaf..

Läkaren ordinerade 7 dagars vila, jag gav det 3 dar, eller 2 beroende på hur man ser det. Tränade ben igår så det påverkade ju inte armen direkt, sedan rygg och nacke idag. Funkade helt okej, tycker det läker på bra så jag slipper nog göra det där återbesöket, Y E S ! ! 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: