AmericanWay

Om livet på, utanför, och runt National Personal Traning Institute Orlando

Examen Fitness och Program Design

Kategori:

Chocken när man vaknar upp en lördag morgon,lyfter upp mobilen och ser att världens mest otekniska mamma friend requestat mig på FB. Kanske dags att omvärdera hennes tekniska färdigheter nu när hon skaffat FB,haha :)

Examen  2 av 3 igår gick sämre än väntat. Men de är oftast så att när man tror de ska gå bra så år de dåligt, och tvärt om.

Gjorde en snabbvisit på examensfesten på kvällen också, men kände inte att humöret eller energin till aktiviteten av den formen inte fanns så ja called it the night redan kl 21. Dock ser de j ut som man va mega triple deluxe full iaf.. Det är ju ett gott betyg eller?


Idag skulle ja egentligen vart och gjort ett återbesök på sjukhuset men ja skiter i det för ja orkar helt enkelt inte.

Min bedömning är att läkningsprocessen går åt rätt håll, dessutom har vi en läkare i andra klassen så ja tänkte be honom slänga ett getöga på de. Är inte upplagd för o sitta på akuten o uggla flera timmar i onödan o sen komma hem me ännu en räkning på x antal 1000 dollar. Tänkte på de, ja hade tjänat massa på å flyga till Sverige o fixa de. Sammanlagt hade de kanske kostat mej 7000 och göra den trippen, istället för att betala 30 000 här, de är ganska SJUKT! Nu är de ju inte slutändan inte ja som ska betala iaf utan försärkingsbolaget, men iaf.

 

Är så uttråkad och rastlös så ja dör och det är bara 3 dagen, hur fan ska ja överleva lovet?!

 

Kommentarer

  • D-P-K säger:

    Hoppas att examen 2 är godkänd,eller vad man kallar det.
    Antibiotika gillar inte alkohol så du gjorde ett bra val igår och ser ju inte ut att vantrivas precis...
    Skönt att det går åt rätt håll så du kan göra/träna som du önskar och är beroende av!
    +2 här idag men det behövs dimljus på cykelhjälmen...

    2013-04-14 | 09:25:30

Kommentera inlägget här: