AmericanWay

Om livet på, utanför, och runt National Personal Traning Institute Orlando

H&M

Kategori:

Måste bara börja med att säga:
Sitta på andra sidan jordklotet och se A.I.K måla Borås/ "Tacoland" SVART det är fan LIVSKVALITE!
Kan knappt bärga mig till hemma premiären nästa helg, 31 000 biljetter sålde, de smärtar att inte få va där..


Arbetet med att återställa "garderoben" efter stölden är nästan komplett! Har lyckats återköpa det mesta nu efter att ha varit på H&M idag. Dom är i princip det enda stället som har så pass små storlek i byxor i shorts som ja behöver... Sad but true...
Hittade dessuom EXAKT lika dana glasögon som jag blev av med i Indien när den där mini "flodvågen" sköljde över mig. Det va riktigt skönt för ja tycker de e så fruktansvärt svårt att hitta solbrillor som verkligen passar och sitter bra. För övrigt är H&M lite mer svår lokaliserade här än i Sverige där man hittar dom runt varje gathörn. Men det är ju inte så konstigt heller för dom kom inte till Florida på allvar förens några år sedan.Dessutom är ju inte stilen den amerikanske mannen i åldern 16-40 direkt vad H&M står för om man säger så..
Man får dock väldigt mycket komplimanger när man bär kläder där ifrån. (Har väldigt mycket kläder från H&M och ett par gånger när ja positiv feedback från personal i div olika affärer ang mina kläder har ja haft en fullständig H&M outfit :) ) Lär inte bli mindre med den här underbara tröjan heller :)
 
Den här underbara sommarskjortan är dock fr Ralph Lauren
Nog om kläder nu, den här veckan har vi fortsatt fokus på alternativ/ funktionell träning. Imorgon har vi den första av 4 st TRX lektioner ute i en park i närheten av skolan. Man kan hoppas att det är Asien väder då också som det är idag. (hög luft fuktighet och 30+). Förutom TRX kommer vi grundligt gå igenom kettelbell, träning med egen kroppsvikt och lite annat skoj. Personligen är jag en stor förespråkare av dessa träningsformer, kanske för att det passar min rygg ganska bra, men också för att det alltid är så lätt tillgängligt och kan anpassas lätt efter vilken fysisk status man har.

Kommentarer

  • D-P-K säger:



    NICE

    2013-04-02 | 09:45:45
  • didi-lilleman-40 säger:

    Härlig skjorta-Kille
    Du vet vad som passar bäst/pussar.

    2013-04-03 | 06:58:14

Kommentera inlägget här: