AmericanWay

Om livet på, utanför, och runt National Personal Traning Institute Orlando

NBA match Orlando Magics

Kategori:

Hade Magics varit hälften så mycke på G som publiken i Amway då hade dom varit i ledning längre än en quarter o inte förlorat. Men de finns väll en anledning till att dom ligger näst sist i sin conferance,dom är inte bättre helt enkelt :-) Alla spektakel runt omkring va betydligt mer underhållande än själva matchen i sig. Sverige har mycket att lära när de kommer till att engagera publiken och leverera en helhetsupplevelse vid ett idrottsevenemang.


Att dom torska bryr ja mej inte ett dug om,ja njöt fullt ut ändå och de e Miami Heat som är laget i mitt hjärta.
De mest efter matchen har väll annars handlat om Boston och terrorattacken där. Polisen i Orlando har skärpt bevakning på samtliga platser där de vistats mycket folk och uppmanar alla att iakta sin omgivning. De va förövrigt flygplats security/elektriska bågar vid entren på Amway.

Imorrn blir det en efterlängtad fotbollsdag. Första AIK-Malmö kl 13 och sen United på ESPN kl 15. Bunkrade upp med rejält med proviant på Wallmart idag. Handlar mat för ca 70-90 dollar i veckan, de e ganska mycket. Fast sen äter ja ju ute ytterst sällan också tråkigt nog, och när man gör de är de 110% junk food varje gång. ononononmnonm

Kommentarer


Kommentera inlägget här: