AmericanWay

Om livet på, utanför, och runt National Personal Traning Institute Orlando

Skam den som ger sig

Kategori:

Lite så här kändes det igår efter 6600 kr sceamen...


Idag har jag inte tänkt nämnvärt på det. Prata med Nordea som hade lagt en spärr på kortet för dom misstänkte att nått va fel,tyvärr lät dom dock köpet gå igenom. Tydligen va de gjort i NY och dom hade även försökt köpa flygbiljetter. idioter,hade blivit ganska lätt o identifiera dom då!


Besökte den här härliga parken idag efter ett tips från hotell receptionisten igår. Va verkligen mysigt där med massa folk som motionerade och strosade runt. Halkade även in på köpcentret och provade lite skor. Hitta va som garanterat är den skönaste dämpade skon ever made! Problemet är bara att den finns i inte mindre än 6 olika färger, ja har lyckats minimera ner det till 3 iaf, så långt har ja kommit.



Har bara varit på stranden 3 ggr sen ja kom hit. De känns ganska tråkigt O lite lite, men har sin förklaring i att närmaste strand ligger ca 70min körning bort. Ja har lyckats bli ganska brun ändå men de tar emot för de e så satans tråkigt o ligga o uggla vi poolen. Klarar absolut max 2 timmar sen är trisdess nivån 110 ! Så imorrn önskar ja klarblå himmel till dom 32 utlovade graderna, tack på förhand väderguden!

Kommentarer

  • D-P-K säger:

    Ja se pengar...Nordea "anar ugglor i mossen" men släpper igenom köpet! Då får väl dom stå för det köpet!
    Idag åtalas två Panaxiachefer med krav på några mkr och näringsförbud.Hoppas att Micke kan få tillbaka några hundra k.
    Mysigt fin park och det verkar som din kropp har återhämtat sig så du får möjligheten att göra en fin slutspurt! Ha det skönt och ladda!

    2013-04-19 | 11:32:59

Kommentera inlägget här: