AmericanWay

Om livet på, utanför, och runt National Personal Traning Institute Orlando

Cocoa Beach

Kategori:

Måste bara säga att gårdagskvällen va speciell,sitta på andra sidan klotet o följa AIKs träningsmatch mot San Jose live på stream kändes verkligen speciellt. Kändes precis som hemma när man satt där i fotöljen och slevade i sig kvarg :-)

Kl 8 imorse avgick bussen till Cocoa beach som ligger ca en timme utför centrala Orlando. Där har vi spenderat hela dagen så man kan utan att överdriva säga att man inte är blek längre :-) 6 timmmar i solen utan solkcreme har verkligen gjort sitt! Var garanterat den enda som körde naturellt ida men ja tänkte: vafan lite Indien piggment måste de ju finnas kvar,haha. Var lite orolig för vädret först imorse men de har varit sol o ca 27 grader. Vattnet är dock fortfarande ganska kallt o ligger på standard svensk temp runt 22 skulle ja tro. Ja badade bara en gång, och de va inte ens frivilligt badkruka som man är :-) Vi delade upp oss i 10 lag och hade div stafett tävlingar och efter de va de obligatorisk med bad så de va bara o masa sig i. Vet inte va de va min rumpa idag om de är allt sittande eller vad men ja fick typ mjölksyra direkt i asset.
Buken fick givetvis sitt också iform av en chicken chipotle tortilla sallad på beach shacket



På vägen till stranden stannade vi till vid en välkänd mega size surfaffär som heter Ron Jons. Dom flesta gick loss rätt rejält men ja nöjde mig med ett corall orange linne.

Vi har blivit tillsagda att inte tränat tungt ikv för imorgon ska vi ha en heldag med tävlingarna mot dom amerikanska eleverna på NPTI. Ja valde då att kör en Tennis cardio klass och sedan liten ben efter det. återstår väll och se imorgon va ryggen tyckte om tennis..

Kommentarer

  • didi 40 lilleman säger:

    Det verkar fantastiskt.Lika fantastisk som du är John. Älskar dig mest i hela världen. Kram. Vovsen pussar.

    2013-02-23 | 08:25:55

Kommentera inlägget här: