AmericanWay

Om livet på, utanför, och runt National Personal Traning Institute Orlando

Fest i Orlando

Kategori:

Det blev en härlig kväll i lördags! Vi satt ca 40-50 st ute vid poolen först och förfestade, sen bgeav vi oss ner till Downtown. Tyvärr gjorde ja o nåra andra misstaget och har shorts så vi kom inte in på stället dit vi hade bestämt att alla skulle gå.
 
Det gjorde iof inte så jätte mycket, bargatorna avlöste varandra så vi drog en riktigt "shorts runda" istället :)
Den avslöt vi på "The five guys" som är en hamburgekedja som gör riktigt burgare, dvs dom står med köttfärs inne på plats och smackar till dom. Tror vi vänta 45 min på vår burgare och den va ganska dyr också, 12 d med pommes och läsk, men FML va den va god! Satt som en käftsmäl kl 3 på nattenl!
 
Igår va man ju självklart ganska trött, vaknade kl 9 dessutom.
Gick bort till Lars rum och kollade läget, han hade börjat raka håret med en rakapparat på fyllan på natten som batteriet senare hade dött på, så såg lagom snygg ut, så ja fick försöka puttsa till det så gott det gick. Numer har han en skön mohicanfrilla istället,haha
 
Läglig nog var det dåligt väder så vi åkte till outlet mall. Lyckades köpa något den här gången, en windbreaker på Nikestor. Efter det åkte vi till ett riktigt köpcentrum och det var gigantiskt. En sidan var ett Macys och andra Bloomingdales, mitt imellan dom hade dom byggt ett riktigt fräscht 2 vånings köpcentrum. Översta våningen var bara brandstores som Gucci, prada, LV osv plus en foodcourt där ja hittade min favorit ställe nr 1 representerat, Chipotle. Trots att ja ätit bara 2 timmar innan va ja bara tvungen och beställa en burrito, och den va mäktigare än ja mindes den. Vägde säkert 1 kg och va tota mexikansk njutning :)
Satt och funderade på att man skulle franchisat de till Sverige, tror de hade gått riktigt bra.
Heeeel slut i benen efter alla shopping kom vi tillbaka till hotellet vid halv 7. 
Drog på en Johan falk film, la mej i sängen me snacks, o sen tog de väll 2 min så hade ja slagit ut en hel falska vatten i sängen. Den va dessutom nybäddad för dom hade städat mitt rum igår. (vi har städningen 1 gång i v)
Kl 9 gav ja upp o la mej och somna på 2sek.
 
Idag hade vi våran första lektion kl 9, Anatomi och cellbiologi. intressant men det är många olika "termer" man ska kunna hålla reda på. Min klass hade bara den lektionen idag så det va skönt med en mjukstart. Imorgon blir det 6,5 istället där emot, fast då kommer det va en hel del praktisk träning också så de blir skönt. Segt och sitta ner så länge annars, de hade ja aldrig klarat. Vi har inte världens skönaste stolar direkt heller.
 
Nej nu är det dags och träna!
 
 

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Härligt med fin mat som grundar träningen! Ser ut att vara lite svalare hos dig nu?
    Satt i ett Telia mobilmodem för din mamms. Men mailkonto...html finns ju redan så får väl prova outlook express kanske.
    Träna hårt men kör lugnt och skönt./Pa-di.
    PS. IBK vek ner sig tråkigt.DS

    2013-02-26 | 19:04:32

Kommentera inlägget här: