AmericanWay

Om livet på, utanför, och runt National Personal Traning Institute Orlando

Another day in paradise

Kategori:

O så fick ryggen och nacken äntligen sitt idag hos Kiropraktorn. Vart en riktigt häftig känlsla/upplevelse att tillsammans med honom gå igenom min MR bilder, analysera dom och verkligen förstå vad han pratade om och kunna se vad dom föreställde. Hans analys var att det inte var några större fel på ryggen rent strukturmässigt i skelettet. 2 kotor i nacken i övre delen av nacken/Cervikal columna 3-4 utmärkte sig lite. Och sen kota 7-9 i thorokal delen/bröstryggen. Men som sagt inget som ska orsaka sådan här smärta, alltså bör det vara muskulärt?!
 
Efteråt gjorde vi lite rörelsetester där han slogs över min rörlighet i benen, men också över stelheten i rygg och nacke. När han sedan började känna på kroppen blev han mer och mer förstående över problemen ja förklarat för honom att jag har. Om nacken sa han: " this is what we call a totaly messed up neck".
 
Det blev lite ström,manuella justeringar och stretching. Lite annorlunda grejer än vad ja är van vid och några gamla klassiker. 
 
100 Dollar kostade kalaset vilket för anses vara ganska priset då han Totalt sett ägnade 1,45 timme åt mig vilket är väldigt länge då en "vanlig" behandling är ca 35 min. Men det var ju pga genomgången. Faktum är att han kom in till kliniken enbart för att undersöka mig, de va stort gjort!
I det stora hela får vi se vad de ger med lite återkommande besök, dessa kommer endast kosta 40 dollar, vilket är halva priset mot Sverige så de känns absolut värt att fortsätta några gånger till.
 
Imorse blev det 5 miles/ 9km på löpbandet i lugn tempo, helt klart tråkigaste timmen hittils,FML!
Hade jag fått tag i den här låten hade de blivit lite bättre http://www.youtube.com/watch?v=PZkhoJPl0Xg, men den måste tyvärr köpas på Itunes, 99 cent. Det är den iof värd för den är så sjuuuukt bra!
Är sådan sjuk åskluft här o varje dag säger dom att det ska bli regn,men de blir de aldrig,istället är de 28 grader i skuggan och tryckande värme som slår emot en när man går ut, me like :)
 
Ikväll blev de pizzabuffé och paradise hotell Norway,
 Då blir man så hääääär glad
Snodde lite pluggtid och sökte lite sommarjobb idag, lika bra och börja förbereda sig redan!

Kommentarer

  • D-P-K säger:

    Messed Up Neck!

    Bra att du träffar en kunnig och intresserad kille som du kan få tips av på att bygga styrka i problemområden!
    Det skulle ju vara kanon!

    GO-go/X:et.


    2013-03-21 | 10:49:30
  • DIDDI säger:

    Värt varenda krona om du kan bli hjälpt!!!!!!!!!!!!!
    Bra att du pluggar!
    Glädjebild inför maten, det är du i ett nötskal!
    KRAM

    2013-03-22 | 09:03:23

Kommentera inlägget här: