AmericanWay

Om livet på, utanför, och runt National Personal Traning Institute Orlando

EMOT alla odds

Kategori: Livet

Ibland blir det inte riktigt som man tänkte sig. Idag var uppenbarligen en sådan dag. 
Direkt efter skolan beslöt vi oss att åka till flygplatsen och byta vår hyrbil för att vi tyckte vi fick ett så dåligt pris,28k. När man bokade på nätet så kunde man få ner det till 16k. 
 
På vägen dit kör vi igenom en vägtull som var obemmand och endast tog mynt, vi hade inga så vi körde bara igenom. 100 dollar böter. När vi är vi nya bilfirman visar det sig att försäkringen inte var inkluderad i priset, så spara några 12k var det inte tal om. Istället blev totalt priset 24k, en förtjäsnt på ca 2500 alltså. Lägg där till att vi måste betala för bilen vi haft nu i 10 dagar.
 
Jaja nu får vi en bättre bil iaf tänkte ja för Cheveroleten vi hade va ja inget fan av. Hade bokat en Dodge challanger och fick välja på den eller en Chrysler 200. När vi kommer in i P-huset står det 3 ej engelsktalande mexikanska tjejer och packar in väskor i vår bil. Så vi går och frågar på "kontoret" va som händer. Det visar sig att dom trippelbokat den bilen. Men eftersom dom börjat packa in sina grejer så får dom den. Eftersom det är Spring break nu är typ allt uthyrt (precis som de va sist vi hyrde då var de Daytona 500). Så vi erbjuds vi en Suzuki Vitaro, tacker nej till den, behöver knappast någon safarijeep. Istället får vi en uppgradering till en Cheverolet Impala LT. En exakt kopia av våran tidigare bil fast längre, äldre och med en större törstigare motor. Gissa om ja var förbannad OCH hungrig när ja åkte ifrån flygplatsen. Hela den här prociduren tog nästan 3 timmar. D första som händer sen är att ja kör mot rött vid dom 2 första lysena. Stämplar gasen i botten och får höra den 3.5 liter stora sexan morra till när dom 211 hk sparkar oss över korsningen. Det här är en sånn här grej man kommer tänkte tillbaka och skratta åt om ett år, men just nu är de mindre kul.
 
Jag hade verkligen glädit mig till att spara in lite pengar och få en KLOK bil. Egentligen så är den här inte så dålig så länge man INTE KÖR. Den är nämligen tungstyrd som en lastbil utan servo och ofantligt jävla lång när man ska byta fil. Det egentligen enda positiva är att det finns tacklucka, wiiie, eller?
 
Jaja på lördag får bilsatan iaf bekänna färg för då ska vi tillbaka till staden som blev utsedd till vildaste springbreak stället i USA efter Las vegas, Daytona Beach. Hotellet är bokat och klart, precis vid stranden. Fanns bara 3 strandhotell tillgängliga varav ett var Hilton, och ja ni kan ju tänka er va de kosta. Vi fick dessutom höra idag att det är biker weekend där i helgen så de kommer 200 000 motorcyklister. ( vi tyckte de var väldigt många där redan i tisdag). De kommer bli ett ofantligt jääääävla drag asså!
 
                                                      S P R I N G  B R E A K  H E R E  W E  C O M E ! !
 
 
Nu ska jag och några killar till ta "Total conditioning"  som är den näst jobbigaste klassen träningscentret erbjuder. Måste få avreagera mig!
 
 
 

Kommentarer

  • D-P-K säger:

    Muskelbilen Challanger hade ju passat dig perfekt!
    Hade blivit lite M3-känsla kanske...och längtan.
    Gott om hajar på väg utanför Floridas stränder säger dom,men mest av de mindre slaget.
    Hoppas att vädret är med er och hajarna snälla vid
    Daytona Beach.

    2013-03-08 | 18:37:23
  • mosta" säger:

    LITE SOM STRANDGATAN, HUR FÅR NI PLATS.HILTON ÅR FLOTT, VI BODDE DÄR NÄR VI VAR I EGYPTEN. HOPPAS ALLT ÄR BRA MED DIG VI HÖRS MÅNGA KRAMAR FRÅN ETT SNÖIGT FIDE.

    2013-03-10 | 10:23:47

Kommentera inlägget här: