AmericanWay

Om livet på, utanför, och runt National Personal Traning Institute Orlando

Livin G.T.S = Gym/Tan/Study

Kategori:

Var tydligen ledig idag också (vi hade ej obligatorisk egenträning) så plötsligt blev helgen en dag längre, me liked!
 
Överdoserade mat big time igår kväll innan ja somande in kl 21.30 . Tacos,pannkakor och bullar de mesta gick ner. Va sjukt länge sedan ja var så mätt.
 
Gick upp 9 imorse och invigde cyklopet och startade garanterat också en ny rutin, dvs simma varje ledig morgon. Blev 3 X 10 25 meters längder och de kändes bra i latissimus må ja säga. Men varför måste det alltid vara så satans kallt vid i badhus?! Vattnet var inte överdrivet kallt, men innan man ska i och efteråt står man ju fan o skakar för att de e så kallt.  Sprang in o la mig i bastun direkt efteråt.
 
Öl,sås och Vitamin water, va mer behöver man?
 
Eftermiddagen har ja spenderat med pluggande ute vid poolen. Är ingen sol idag men ändå 26 grader o dejlig åskluft så det är varmt. När ja satt där ute slog det mig igen hur bra ja faktiskt har det nu. Visst det är sjukt mycket plugg och så, men att kunna sitta ute i värmen och plugga tillsammans med likasinnande gör allt så himla mycket härligare!
 
Efter 3 timmar kände både huvet och speciellt ryggen att det var nog så då blev den ett styrkepass på RDV. Dagsformen va inte speciellt bra, men de hade ja inte räknat med heller efter helgen bravader. 
 
Det blir att gå total bärsärk i Miami sen äre slut på superiet, Men svensk som man är så förknippar man ju de varma klimatet och solen automatiskt med fest,haha. Biljetten dök upp med posten för nåra dagar sedan, LYCKA!
 
För att citera en snubbe i affären som vart grön av avund att ja lyckats fixa biiljett till Weekend 2: "Its gonna be a game changer man, probably the biggest party in the world to attend
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • DIDDI säger:

    Det känns skönt att veta att du har det bra.
    Håller med dig om det där - kölden före och efter bad.
    Vad härligt att det känns bra för dig att simma.
    Mysigt att studera i grupp och i en härlig miljö.
    KRAM

    2013-03-12 | 07:59:03

Kommentera inlägget här: