AmericanWay

Om livet på, utanför, och runt National Personal Traning Institute Orlando

The Crib

Kategori: Livet

Har ju inte visat hur jag bor än så här kommer en MTV Cribs Exclusive bara för er!
Först ut har vi master bedroom,där återfinns en kingsize säng o 5 kuddar. (varav 1 en min medtagna tempur kudde)Naturligtvis är det där de "Magic happens". I hörnet bredvid sängen återfinns turligt nog en skön,och riktigt fet läderfotölj med inbyggd fotpall. 
Up next är vardagsrummet/entertainment salongen . Där hittar vi en LG 32 tums LCD med XL kanalpaket.(32 st kanaler). Även dator och musikanläggning finns här. Köket skymtar ni i bakgrunden och är som ni ser ett riktigt påkostat restaurangkök innehållande köksö,micro,högljudd kyl/frys,kaffebryggare och 2 kokplattor. Ett Inget Crib är ju fulländat utan en walking closet, så här kommer den också.
Sist men inte minst, och absolut viktigast har vi garaget. Tyvärr har ja inte någon bild på vår mäktiga Cheva så ja lånar in Shrek bilen från FF Tokyo Drift
                                                                                                                Det var allt från mej,adios amigos!

Kommentarer

  • ??? säger:

    Shrek bilen? De e ju The incredible Hulk bilen från Tokyo drift!

    2013-03-03 | 21:10:15
  • Didi säger:

    Oh så fint du bor. Stora sängar är det alltid, det minns jag från min resa i Florida. skriver mer sen, ska på jobbet. LOVE LOVE o KRAMAR.

    2013-03-04 | 05:26:03
  • MOSTA säger:

    ska bli skoj att se chevan.vilken fin swit du har fått,ett riktigt raggningsrum.skriver några rader i morgon okså.kramar från oss.

    2013-03-04 | 18:04:00

Kommentera inlägget här: