AmericanWay

Om livet på, utanför, och runt National Personal Traning Institute Orlando

Ultra music festival dag3

Kategori:

Ja såg att inlägget ja skrev om 3 dagen på Ultra aldrig publicerade.

Söndagen var verkligen så fantastiskt som man hade förväntat sig. De började med Steve Aoki halv 6 sen rullade de bara på i rasande fart med Hardwell,Armin van Buuren, Alesso och en avslutning i världsklass signerad Swedish House Mafia. Hade jag inte vart så speedad vid tillfället hade ja nog släppt en tår, de kände iaf så när ja läste Expressen reportage. Solo har ja sett dom otaliga gånger men tillsammans blev de en ny dimension. Går inte riktigt att beskriva med ord, men 30 grader i luften, 60 000 i publiken gjorde verkligen den kvällen oförglömlig!!

Tyvärr fick kvällen ju ett tråkigt slut när vi ska köra hem och märker att någon länsat bilen på allt bagage. För mig innebär de att ja numer är utan Data,högtalare,pass,hörlurar,alla hygienartiklar inkl linser och painkillers,1 par skor,2 par shorts,skärp,tshirts,linne and so on.

De jobbiga är inte att det är borta,det är processen att skaffa sig allt igen. De tar längre tid och kostar framför allt mer än man tror!

Sveriges stolhet i musik världen S.H.M

Kommentarer

  • D-P-K säger:

    Easter time.
    Det goda avslutet,SHM,får bära dig förbi strul och "cold".Att vara en av de som såg sista stora spelningen är ju unikt och skönt att få vara en del av.Jag säger bara.Grattis till det goda!

    Du har väl fått nog av ägg men önskar att du är frisk och kan ge ännu mer!

    En kram får du ifrån mig och Fammo,





    2013-03-30 | 18:39:21

Kommentera inlägget här: