AmericanWay

Om livet på, utanför, och runt National Personal Traning Institute Orlando

Universal Studios Orlando

Kategori: Livet

Vi blev lite rastlösa igår ikväll på hotellrummet efter all tacos så vi åkte iväg till Liquor-store för och köpa lite stark proviant. (öl och vin kan man köpa vart som helst men inte sprit). Efter ha varit där slog Sverre inte en hemlig destination på GPSen. Påväg dit kör vi förbi en jätte cool äventyrsminigolf. Så ja gör det enda rätta och kastar mig in där. Det visar sig vara nån sjuk blanding mellan bebis alligatorpark och äventyrsminigolf.
 SÅ vi bestämde oss att gå 18 håll. Hur det gick? Ah ja började med en 7a på första hålet och kom sen sist på 60 slag. Sverre vann på 56 så det var väldigt jämt mellan alla 4, men ja är sjukt missnöjd såklart. Skyller på bollarna som var som riktigt golfbollar dvs väldigt lätta. Var iaf en sjukt roligt med en sådan spontangrej kl 21.30 på kväll!
Detta följde vi upp med att skippa sovmorgonen idag för att dra till nöjespalatset nr2 i Florida, Universal Studios. (Disney World för väll räknas som nr 1). Jag har ju varit på Universal i Hollywood, men detta är mycket större och består av 3 st olika Parker. 1 Park är Universal standard och innehåller klassikerna som ungefär fanns i LA. Den andra är en pure adventure park med Jurassic park, Harry Potter World och massa sånt. Och den 3e heter Wet N Wild och är en vattenpark. Vi valda att gå på dom 2 första eftersom det inte är speciellt varmt. Vi började med Simpson ride som ja längtat i 3 års tid att få göra om.( Både Lucky-Lars och Sverre tyckte sen efter hela dagen,precis som jag att den va bäst). 
 
Efter att ha testat de mesta utom bergodalbanan som stängdes av pga blåst så gick vi över till den andra Adventure Parken. Där gjorde vi misstaget och börja med nån SOakin Wet ride som gjorde oss heeelt plaskblöta, vilket såklart va mindre skönt när det är ca 19+ och ganska blåsigt. Men ja tänkte att när vi ändå va så blöta kunde vi lika gärna åka Jurasic Park riden också (eftersom ja åkt den förut vet ja att den avslutas med en canyon river fritt fall där man blir minst sagt våååt).
 
 
Sagt och gjort så kände vi oss ganska klara med dagen på Universal där. Vi köpte ett 2 dagars-pass så vi kan åka tillbaka en annan dag och göra allt som inte blev av, och förhoppningsvis är det kanske lite varmare då :)
 

Kommentarer

  • Didi-Don säger:

    Det låter skitkul, men jag hade aldrig vågat åka. Ser jätte-fint ut. Det var väl bra 60 slag på en runda. vi i Sverige har också blåsigt och +-0 gr. Usch.... Längtar till våren nu gör vi alla. Ha en bra vecka, PUSS o KRAM.

    2013-03-03 | 06:01:43

Kommentera inlägget här: