AmericanWay

Om livet på, utanför, och runt National Personal Traning Institute Orlando

Vilken jääävla soppa !

Kategori:

Slutet gott allting gott brukar man säga. De slöt som ni redan vet inte så i det här fallet. Själva förlusten av sakerna i sig är inte de värsta, de är allt arbete som det skapar. Köpa nytt,ringa samtal,göra anmälningar osv. Dessutom visade det sig att ja inte var försäkrad genom våran reseförsäkring som vi blev tvingade att ingå i pga ja inte har norskt pers nr. Detta upptagade dom när jag skulle göra en anmälan på allt som blev stulet.
Skolan jobbade hela gårdagen med detta så nu är ja försäkrad i samma sällskap fast genom Sverige i. Att man är vrål förkyld och vi bara har fyskisk aktivitet i skolan o går 12-18.30 gör inte saken bättre. Har redan missat 2 lektioner på de här ämnet så är ja borta mer får jag inte ta examen i den här delen..



Har iaf börjat återställa allt ja förlorat. Igår på Wallmart blev det nya deo,parfym,tandborste/creme och ett nytt medicin förråd med smärtstillande,sömntabletter och gel mot värk i muskler och leder. Att ja förlorat mina muskelavslappnande tabletter och linser är nästan de som svider mest,tillsammans med passet förståss.
Va dock i kontakt med svenska konsulatet i Tampa idag och han skulle återkomma imorgon och se om de går att fixa ett provosoriskt pass som täcker fler än en utresa.

Lyckades iaf beställa en ny datorn igår efter att ha suttit 4h på mobilen och tittat runt på Amazon. Må den komma innan helgen,man är ju helt paralyserad här hemma. Igår såg ja 5 avsnitt Law&Order SVU i rad, så tråkigt har jag!


Den här lille vännen tänkte ja på och drömde om igår, de räcker bara med att se en bild på honom så skiner man upp inombords. Önskar ja kunde få ha honom här bara för en dag. Undrar om ett hund/djur kan förstå hur mycket glädje dom verkligen sprider omkring sig..


Kommentarer

  • D-P-K säger:

    Du får väl göra en ny förlustanmälan nu då!Det är ju inte ditt fel så du ska ju inte drabbas av deras slarv/okunnighet så ändra datum en vecka.Det blir genom Sverige nu så...

    Jag tror att hunden känner av responsen i kontakten till 100% och trygghet och glädje lever även i saknad...

    2013-03-28 | 10:11:59

Kommentera inlägget här: