AmericanWay

Om livet på, utanför, och runt National Personal Traning Institute Orlando

Y.O.L.O

Kategori:

Är så jävla glad just nu, fick precis tag i ett någorlunda billigt och framför allt fint hotell till Ultra Music festival i Miami nästa helg. Så nu slipper ja sova i bilen som ja egentligen tänkt och göra :)
Ni märker bara på hotellets hemsidan hur jävla maxat och extremet Miami är http://www.thenewhotelmiami.com/
LYCKORUS! Priserna har varit och är off the hook, ca 5-15 000 för 2 nätter. Första helgen på festivalen började igår och enligt va ja sett på youtube gjorde SHM ingen besviken. Ser fram emot det så SJUKT mycket. Vill bara få den där tentan på fredag avklarade och kasta mig i bilen för "the time of my life".
Och för mamma och pappa och alla er andra som inte har en blekaste om va Ultra Music festival är får ni trycka på den här länken : http://www.youtube.com/watch?v=3TlJWoM69ww
 
 
Vi är några stycken här som lever efter måttot Y.O.L.O - You only live once och försöker trots att det är mycket plugg göra det mesta av tiden här och maxa upplevelsen. Ja förstår mig inte på dom som bara sitter på hotellet o ugglar när man betalt så mycket pengar som vi gjort för att få vara här när det är en "once in a life time".
 
Igår tillexempel efter att vi hets ätit tacos och brownies drog vi vid 23 tiden iväg till Wallmart. Vad är då Wallmart, jo det är USA´s svar på ICA MAXI fast de är så klart betydligt större. De inkluderar även ett Elgiganten,Mekonomen och Rusta både utbud och storleks mässigt. Det finns absolut ingenting man inte kan köpa där. 
Reservdäck till bilen, gym utrsutning, mat, kläder, TV, osv osv.
 
Dessutom är de så jävla billigt att Ove Sundberg himself förmodligen hade ansett detta vara paradiset. Nu till den största chocken, de är öppet dygnet runt. Så när vi var där igår mellan 23-00.30 var de en hel del folk, och faktiskt även småbarn. (sen kan Man ju så klart undra vad dom gjorde uppe så dags). ONLY in USA.
 
 
Idag är det dags att forsätta på YOLO spåret genom att åka tillbaka till Universal och maxa det en gång till!
Idag är de betydligt varamare än sist vi var där, 27 grader, så räkna me tryck :)

Kommentarer

  • D-P-K säger:

    Oj-Oj-Oj

    Vicken galen festival med galet ös! Tur att du slipper
    försöka sova i bilen...hotellet verkar bra.

    Önskar dig allt kul på festivalen!

    ( torsk för ibk igår så är ännu under strecket)

    2013-03-17 | 10:35:19

Kommentera inlägget här: